Jak užívat Kamagru?

Co je to Kamagra?

Kamagra se používá k léčbě mužů s erektilní dysfunkcí (také nazývanou sexuální impotence). Kamagra patří do skupiny léků nazývaných inhibitory fosfodiesterázy 5 (PDE5). Tyto léky zabraňují tomu, aby enzym zvaný fosfodiesteráza typu 5 pracoval příliš rychle. Penis je jednou z oblastí, kde tento enzym funguje. Aktivní složka tohoto léku se nazývá Sildenafil citráte.

Historie a kdo vyrábí Kamagru? Kamagra je produktem indické farmaceutické společnosti, konkrétně jde o Ajanta Pharma Limited. Společnost je pro našince sice neznámá, ale má poměrně dlouhou historii, protože byla založena již v roce 1973. Aktuálně zaměstnává několik tisíc lidí a má registrovaných 1400 farmaceutických produktů.

Kamagra je tak pouze jedním z nich, přičemž svým tvarem se podobá Viagru, ačkoli zabarvení má trochu jiný odstín. Tabletky však neskrývají, čím se inspirovali, je na nich i zkratka KGR a číslo označující obsah Sildenafil. Tabletky se prodávají již v 90 zemích světa, včetně domovské země Viagry, ve Spojených státech amerických.

Složení: Podobně jako v případě Viagry, i Kamagra je založena na Sildenafilu. Jde o látku spadající mezi léčiva na cévy, konkrétně mezi inhibitory fosfodiestefázy typu 5. Podobně jako známější modrá tabletka, i v případě Kamagra jsou k dispozici tablety s obsahem 25, 50 nebo 100 mg, nejčastější je právě poslední typ.

Jak dlouho trvá účinek Kamagry? Účinky trvají přibližně hodinu před plánovaným sexem a trvají přibližně 4 hodiny, takže si můžete odpočinout a užít si svůj zážitek a nespěchat.

Interakce jiných léků s Kamagrou: Interakce s léky mohou změnit způsob, jakým vaše léky fungují, nebo zvýšit riziko závažných nežádoucích účinků. Uchovávejte si seznam všech produktů, které používáte (včetně léků na předpis/bez předpisu a rostlinných přípravků) a sdílejte je se svým lékařem a lékárníkem. Nezačínejte, nepřestávejte ani neměňte dávkování žádných léků bez souhlasu lékaře.

Benefity při užívaní Kamagry: Kamagra 100mg tableta patří do skupiny léků nazývaných inhibitory PDE5. Funguje tím, že uvolňuje cévy v penisu. To umožňuje krvi proudit do penisu a vyvolat erekci při sexuálním vzrušení. Tento lék pomůže dosáhnout erekce, pouze pokud jste sexuálně stimulovaní. Je to velmi účinné, ale musí být užíváno nejméně 30 minut před sexuální aktivitou. Neužívejte tento lék, pokud užíváte také léky nazývané nitráty (často se podávají proti bolesti na hrudi).

Jak užívat Kamagru?

Než začnete užívat Kamagru a pokaždé, když dostanete náplň, přečtěte si příbalovou informaci od svého lékárníka. Máte – li jakékoli dotazy, zeptejte se svého lékaře nebo lékárníka.
Spolkněte ji jako celek. Nežvýkejte, nedrťte ani nelámejte. Kamagra 100mg tableta může být užívána s jídlem nebo bez jídla, ale je lepší jej užít ve stanovenou dobu.

K léčbě erektilní dysfunkce-ED užívejte tento lék ústami podle pokynů lékaře, obvykle podle potřeby. Užívejte Kamagru nejméně 30 minut, ale ne více než 4 hodiny před sexuální aktivitou (1 hodina před je nejúčinnější). Neužívejte více než jednou denně.
Jídlo s vysokým obsahem tuku může zpozdit, jak rychle začne lék účinkovat.
Dávkování je založeno na vašem zdravotním stavu, reakci na léčbu a dalších lécích, které možná užíváte.

Upozornění ohledně Kamagry: Před užitím Sildenafilu informujte svého lékaře nebo lékárníka, pokud jste na něj alergičtí; nebo pokud máte jiné alergie. Tento výrobek může obsahovat neaktivní složky, které mohou způsobit alergické reakce nebo jiné problémy. Další podrobnosti vám sdělí váš lékárník.

Před použitím tohoto léku informujte svého lékaře nebo lékárníka o vaší zdravotní historii, zejména o srdečních problémech.
Před operací informujte svého lékaře nebo zubaře o všech produktech, které používáte (včetně léků na předpis, léků bez předpisu a bylinných produktů).

Další tipy pro lepší účinek:
• Neužívejte to více než jednou denně.
• Pokud erekce přetrvává déle než 4 hodiny po pohlavním styku, dejte to vědět svému lékaři.
• Nepoužívejte Kamagra 100mg Tableta, pokud jste v nedávné době užívali nitráty (léky používané při angíně nebo bolesti na hrudi).
• Neužívejte Kamagru (Sildenafil citráte), pokud jste měli infarkt v posledních 3 měsících nebo mrtvici nebo srdeční selhání za posledních 6 měsíců.

Mějte v paměti: Poskytujeme pouze obecné informace o lécích, které nepokrývají všechny směry, možnou integraci léků nebo preventivní opatření. Informace na webu nelze použít pro samoléčbu a autodiagnostiku. Konkrétní pokyny pro konkrétního pacienta by měly být dohodnuty s vaším lékařem. Odmítáme spolehlivost těchto informací a chyby, které by mohly obsahovat. Nezodpovídáme za žádné přímé, nepřímé, zvláštní nebo jiné nepřímé škody v důsledku jakéhokoli použití informací na tomto webu.

Kde koupit Kamagru levně v České republice?

Ceny produktů v našem obchodě se snažíme držet vždy co nejníže a pravidelně zasíláme našim zákazníkům i slevové kódy. Výhodou nákupu produktů Kamagra v našem e-shopu je, že čím více balení si najednou objednáte, tím je menší cena za jedno balení.

Kamagra 100: První člen řady produktů Kamagra – první generace tabletek, které jsou 100% náhradou slavných modrých pilulek. Každá jedna tabletka obsahuje 100 mg Sildenafilu citrátu stejně jako Viagra. Tyto pilulky jsou narozdíl od Gold distribuovány pouze v blistrech, resp. bez krabičky. Nástup účinku do 30-60 minut po užití. Obsah v jednom balení - 4 tablety.

Je cenový rozdíl mezi normální Kamagra tabletkou, a Kamagrou Oral Jelly? Jo, normální Kamagra tablety jsou levnější jako Kamagra Oral Jelly. Ale je jenom na vás, zda chcete užívat celé tablety, nebo byste Kamagru chtěli užívat v podobě želé. Některý lidé nemají rádi polykaní tabletek, a proto si koupí Kamagru v podobě želé, které je účinné tak jisto jako tabletka, a tak jisto obsahuje Sildenafil citráte.

Kde koupit Kamagru 100 v České republice?

V aktuální době nemusíte jít ani do lékárny na to abyste si koupili tenhle lék. Dá se koupit jednoduše a rychle, v naší online lékárně, z pohodlí vašeho domova. Zabere vám to jenom pár minut, a určitě to za to stojí. U nás ponoukáme každodenní slevy, a také nejlepší kvalitu léků které najdete v naši online lékárně. Doprava u nás je rychlá a spolehlivá. Balíček vám dojde pořádně zabalení, tak aby se nepoškodil jeho obsah.

Zboží, které je na skladě, odesíláme nejpozději do 48 hodin od objednání v opačném případě do jednoho týdnu Pokud z nějakého důvodu zásilka nebude doručena do 16 pracovních dnu kontaktujte nás a my vyřešíme váš problém.

Můžete se také anonymně po telefonu poradit s naším odborným personálem. Upozorňujeme však na to, že on-line poradenství nenahrazuje návštěvu lékaře. Před nákupem jakéhokoliv léku doporučujeme konzultovat se svým lékařem

Mnoho lékáren v České republice prodávají léčivé přípravky na podporu erekce, ale v naší internetové lékárně se dá koupit tyto prostředky bez receptu za nejlepší ceny a nejvyšší kvality!

Můžu pít alkohol, když beru Kamagru? Může být bezpečné míchat alkohol a Kamagru, pokud pijete s mírou. Jinými slovy, člověk může být schopen užívat Kamagru podle předpisu a pít střídmě, nebo méně než tři nápoje za jeden den. Ale když chcete dosáhnout nejlepší účinek Kamagry, tak se neodporučuje pít alkohol, když užíváte Kamagru.

Zdroje:
https://kamagra-slovakia.sk/uzivanie-a-davkovanie/

https://www.amarex.cz/kamagra/


Používáním webových stránek lekarna-cz.net souhlasíte s našimi zásadami používání souborů cookie.